Nejnovější recenze ze sekce Pletací jehlice
Veľmi klzké kvalitné ihlice, otočné a ohybné lanká super, pekne sa s nimi pracuje, odporúčam :) veľa dodatočného príslušenstva, puzdro atď. V porovnaní do iných možností aj v dobrej cene. možno nie je to ale prva voľba pre úplných začiatočníkov lebo ocka môžu padať z ihlic.
spokojená
- S jehlicí se velmi dobře pracuje
Příze dobře klouže po jehlici a to i v místech kde přechází v lanko. Pletení jde rychleji a lépe než na jehlici bambusové.
- kvalitní
- neznatelné přechody
- ostré špičky
- různou kombinací dostanu 3 délky jehlice
- balení v igelitovém sáčku
Sadu jsem zakoupila, abych si mohla vyzkoušet značku Chiagoo a pletení se zkrácenými jehlicemi - hodnotím pozitivně, na pletení ponožek super, přechod mezi lankem a jehlicí je opravdu zcela hladký, nepovoluje se. Špičky jsou velmi ostré (obdobné jako u KnitPro Mindful), při mém způsobu pletení mám rozpíchané prsty (což není nevýhoda, pouze moje nešikovnost). Odpadá zápolení s dlouhým lankem a pletenina ubývá velice rychle, někomu ale krátké jehlice nemusí vyhovovat. Je trochu vyšší cena, ta je ale vyvážena kvalitou, ovšem za tuto cenu bych od výrobce uvítala ekologické balení bez plastu.
- Kvalitní jehlice
- Na odkládání ok při pletení vesty, svetru... je to velice dobrá pomůcka
- Skvělý tip jak prodloužit jehlici
- Lze použít jedno lano k dvěma jehličí jako kruhovou jehlici
- Lze použít jako prodloužení jedné jehlice což používám na pletení objemnych šátků
- Super vychytávka na prodloužení až do 100 cm jedna jehlice.
- Využívám na pletení objemnych šátků
- Můžete použít jako kruhové tak i jako prodloužené jehlice
- Lehke
- Pohodlný přesun pletení y z Lanka na jehlici
- Při přechodu z klasických dlouhých jehlic, si musíte zvyknout na krátký úchop
Určitě úžasná věc. Doporucuji
- Super patent na prodloužení jehlice do fakt obrovských rozměrů. Používám na pletení o jemných šátků
- Krásné klouže přechod z jehlice na lanko a zpět. Netrápí se jako u klasických hliník dutina
- Jen si musíte zvyknout na krátký úchop jehlice
Doporučuji, opravdu pomocník
Skvělý obchod, vše rychle vyřízené, komunikace výborná a zboží luxusní.Dororučují.
- Dobrý materiál pro bižuterní výrobu
Jehlice jsou lehké a nekloužou tolik jako kovové jehlice.
Bezproblémové
Mám trochu lepší provedení, než nabízí Drops. Takže lehké zklamání. Ale je funkční.
- Kvalita
- Kvalita